Sommarjobba

Nu börjar sommaren bli sommar på riktigt. Semestern närmar sig och en del av er har säkert redan bokat era resor. En hel del drar ut på landet eller till skärgården och några väljer att åka utomlands. Många av er kommer säkert att ta med er jobbet – helt eller delvis – och undrar förmodligen om det kommer att finnas wifi, om mobilen har tillräcklig täckning och hur ni ska komma åt alla era program. För er som redan finns i molnet hänger det ju bara på om ni får en tillförlitlig tillgång till internet, men för er som behöver komma åt kontoret… så får det kanske bära eller brista.

Förbergs IT kan hjälpa till, om ni vill, med att säkerställa så de användare som vill (eller i vissa fall känner att de måste) ha tillgång verkligen har det. En snabb översyn, några tester och, om behov finns, någon uppdatering eller justering så är ni klara för sommarens bravader och en härlig blandning av grillat, mail, bad och Excel.

För er som inte tänker jobba i sommar; Lämna datorn hemma, stäng av internet i telefonen och stanna i vattnet, njut av solen och ha en helt fantastisk, magisk sommar!