Tack för mig!

Med detta inlägg vill jag rikta ett stort tack till mina kollegor och till alla kunder jag arbetat med. Det har varit en fantastisk tid på Förbergs IT där jag fått äran att arbeta med mycket duktiga tekniker och arkitekter hos kunder som bland annat Taxi Stockholm. Förbergs IT har en fantastisk idé och det ska bli spännande att följa Packaged Datacenter. IT är föränderligt, så möjligheten att bygga stabila och säkra datacenter snabbt blir allt viktigare.

Jag har lärt mig massor under den här tiden och jag har fått många nya vänner!

Själv går jag vidare till ett lite större företag som IT Delivery Manager och hoppas på ännu fler nya och spännande uppdrag och utmaningar i den rollen.

Tusen tack för den här tiden!

(Bild på bandet jag spelar i, Dead Pollys, taget av Pernilla Larding)