Våra specialister kan ta hand om din drift på plats eller på distans, fasta timmar eller on demand. Eftersom begreppet drift innefattar väldigt mycket är vi måna om att alltid se till behoven som finns, och anpassa våra driftlösningar utefter det. Vi erbjuder specialister, projektledare och IT-ledarskap på plats och hjälper även till att sköta din PDC-miljö.

Drift på plats

Om du behöver hjälp med drift på plats erbjuder Förbergs IT personal på deltid och heltid. Hela dygnet, alla dagar på året. Vi strävar efter att behoven som finns ska styra våra driftlösningar, och därför är vi noga med att alltid vara flexibla, allt för att dina behov som kund ska bli tillgodosedda.

Vår kompetens kompletteras av ett engagemang hos våra medarbetare. Vi ser oss inte bara som en leverantör av drift, utan även som en partner. De flesta bolag är idag digitala på ett eller annat sätt, och därmed blir IT en del affären. Kanske bör driften ses mer som ett affärsstöd än som en avdelning som kostar mycket pengar.

Molndrift

Behöver du inte hjälp på plats kan du istället få din miljö under kontroll genom molndrift. Vi erbjuder molnlösningar till konkurrenskraftiga priser och håller då koll på din miljö och agerar enligt överenskommelse på de händelser som dyker upp.

En stor styrka med att lägga driften i molnet är att det är enkelt att skala upp och ner driftnärvaron enligt önskemål. Under en kritisk period kanske ni vill ha högre närvaro och snabbare responstider. Molndriften kan ju med fördel kompletteras med att våra konsulter kommer ut på plats när behov finns. Kanske för att åtgärda problem som inte går att lösa på distans, som till exempel trasigt kablage, ny hårdvara eller byte av hårddisk,

Övervakning

Vi erbjuder alltid övervakning av system för att se till att de mår bra. Beroende på hur behoven ser ut justerar vi övervakningen efter dina önskemål.

Konsultation

Förbergs IT erbjuder även punktinsatser på plats och via fjärrlösningar för att effektivisera och leverera hjälp på bästa sätt.

Läs mer om våra konsulttjänster

Förbergs IT är Microsoft Partner och vi strävar alltid efter högsta kvalité i vår leverans av tjänster såväl som våra produkter. Alla som arbetar på Förbergs IT har ett genuint intresse av teknik och en strävan att ge dig som kund den allra bästa lösningen. Kontakta oss för ett personligt möte redan idag.