man-1205084_1920

Förbergs IT är ett företag vars mål är att leverera modern, kvalitativ infrastruktur utan att det ska behöva kosta skjortan. Vi är alltid intresserade av dig med hög kompetens och härligt driv. Om vi har några utlysta tjänster hittar du de här. Annars är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Aktuella tjänster

IT-konsult

Är du specialist inom moderna IT-lösningar? Hos Förbergs IT kommer du som är IT-konsult trivas! Du får varierande utmaningar varje dag, både hos kund och i vår interna hostingmiljö. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom några av följande områden:

  • Microsoft Windows Server
  • Hyper-V
  • Powershellautomatiseringar
  • Azure/Azure Stack
  • System Center
  • Storage Spaces

Vi ser också att du är en riktig “IT-nörd” som förmodligen redan kollat in Windows Server 2016 och kanske till och med har hunnit installera det hemma “bara för att testa”.

För att lyckas i rollen trivs du bäst i en varierande vardag med stort ansvar. På Förbergs IT erbjuder vi 24/7 support vilket innebär bland annat beredskap och att rycka ut för att stötta kollegorna ibland.

Kontakta oss för att söka jobbet

Spontanansökan

Vi har alltid nya uppdrag på gång och är alltid intresserade av duktiga IT-konsulter. Är du intresserad av Förbergs IT är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Har vi något på gång som vi tycker du passar för så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta oss för skicka en spontanansökan