En av Förberg ITs kunder är Skepparholmen i Nacka där vi sköter driften.

“Skepparholmen är en idealisk, och samtidigt en utmanande kund för Förbergs IT. Vi behövde tänka till både en och två gånger för att hitta en lagom stor lösning, men som ändå håller den klass och prestanda som vi vill leverera. Det är sådana kundspecifika utmaningar som vi på Förbergs IT gillar” säger Förbergs ITs VD Harri Förberg.

Marcus Press på Skepparholmen säger “Tillsammans har vi hittat ett samarbete som både gynnar produktionsmiljön och gästmiljön på Skepparholmen”.

Besök Skepparholmen Nackas hemsida.

martin-jpg-simg

“Skepparholmen Nacka är ett spa- och konferenshotell vackert beläget i Nacka i Stockholms innerskärgård. Från Stockholm city tar du dig hit på 20 minuter. Vår affärsidé är att skapa lönsamhet genom att erbjuda konferens- och spagäster en kreativ, naturskön och välgörande miljö nära Stockholm i hållbar skandinavisk anda.

Skepparholmen har anor från 1869, när träpatron Francke övertog området och lät uppföra fyra villor till sig själv och sina barn. En av dessa, Villa Torpa, finns kvar och kan bokas för enskilda möten och fester.”

Bild och foto från Skepparholmen Nackas hemsida.